Ugrás a tartalomra

Elvegyi Ákos veszi át Korhecz Tamás tartományi képviselői helyét

2017.04.12
12:12
Elvegyi Ákos veszi át Korhecz Tamás megüresedett helyét az MM-VMDK-Alternatíva a Vajdaságért koalíció tartományi képviselőjeként, a VMDK és a Magyar Mozgalom közös döntése alapján – mondta el ma Újvidéken Csonka Áron, a VMDK elnöke
Elvegyi Ákos veszi át Korhecz Tamás megüresedett helyét az MM-VMDK-Alternatíva a Vajdaságért koalíció tartományi képviselőjeként, a VMDK és a Magyar Mozgalom közös döntése alapján – mondta el ma Újvidéken Csonka Áron, a VMDK elnöke. Az Alternatíva a Vajdaségért képviselői csoport politikai téren minél hatékonyabban szeretne részt venni az üléseken, ezért egy tapasztalt politikust iktattak be a képviselőházba – emelte ki sajtótájékoztatóján a tartmányi képviselő. Ez azt jelenti, hogy nem lesz többé MM-es politikus tartományi képviselő.
Korhecz Tamás
tartományi képviselőház
Elvegyi Ákos

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.