Ugrás a tartalomra

Erősödik Szerbia és az Egyesült Arab Emírségek kapcsolata

2023.04.05
20:17
Forrás
Szerbiai RTV, Magyar Szó
Aleksandar Vučić államfő Abdallah bin Zajid Al Nahajan sejkkel, az Egyesült Arab Emírségek külügyminiszterével találkozott.

Nemcsak a legmagasabb szintű politikai párbeszéd miatt fontos ez a látogatás, hanem azért is, mert az Egyesült Arab Emírségek vezetőjének bölcs és felelősségteljes politikája az államok listájának élére helyezte ezt az országot, amely nélkül nehéz vagy lehetetlen jelentős geopolitikai döntést hozni, ezért különösen hálás vagyok az Egyesült Arab Emírségeknek a Szerbiával való kapcsolatok erősítése iránti elkötelezettségéért – írta Vučić a találkozót követően az Instagram-oldalán. A Nikola Tesla repülőtéren Siniša Mali pénzügyminiszter fogadta a sejket.

Szerbia
Egyesült Arab Emírségek
Abdallah bin Zajid Al Nahajan

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.