Ugrás a tartalomra

Fegyverekkel megrakott hajó tart a drači kikötőbe

2018.12.05
16:20
Forrás
Večernje Novosti
A Večernje Novosti állítása szerint a koszovói hadsereg felfegyverzése a cél, modern és korszerű fegyverekkel. A fegyverek állítólag Amerikából érkeznek.

Az albán kikötőből egyenesen Koszovóba szállítják a fegyvereket, hogy segítségükkel felfegyverezzék a koszovói hadsereget és átvegyék az irányítást Észak-Koszovó felett - tudta meg a Večernje Novosti, a szerb biztonsági szolgálattól.

A szerb Biztonsági-információs Ügynökség információi szerint a koszovói titkos szolgálatok már osztottak ki automata géppuskákat, volt és még állományban levő "állami munkatársaknak" Kosovska Mitrovica déli részén. Amennyiben a szerbek ellenállása nemzetbiztonsági gondokat okozna Észak-Koszovóban, Pristina a KFOR segítségével tartaná zárva a Brnjak és Jarinje, Koszovó és Szerbia közötti határvonalakat. Ezért kérte Pristina, hogy a KFOR erősítse meg Szerbiával határos részeit, illegális kereskedelemre hivatkozva - írja a Večernje Novosti.

Koszovó

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.