Ugrás a tartalomra

Folytatódik a dróncsata Ukrajna felett

2024.03.25
11:18
2024.03.25
11:28
Forrás
rts, Index
Míg Oroszország azt állítja, hogy 11 drónt lőtt le, addig Ukrajna nyolcat semmisített meg.

Villamosenergia-korlátozások vannak Odesszában és Harkivban is. A hálózat terhelésének csökkentése érdekében ma az elektromos közlekedés nem működik Odesszában, és az ipar áramfogyasztása is korlátozott lesz. Harkivban pedig akár 200 ezer harkivi előfizető is áram nélkül maradt. Az áramszolgáltatók továbbra is dolgoznak az áramellátás helyreállításán.

Mindeközben az orosz csapatok némi előrelépést értek el az ukrajnai frontvonalon, mivel több tüzérségi eszközzel rendelkeznek és egyre több drónt kezdtek használni a frontvonalon.

orosz-ukrán háború

Most

16:29, Frissítve: 17:15

Megkezdte a támogatói aláírások gyűjtését a VMSZ

Magyarkanizsa, Topolya, Zenta község területén ma, Szabadkán és több önkormányzatban vasárnap, a szórványban pedig szükség esetén hétfőn és kedden gyűjtik az önkormányzati listaállításhoz szükséges támogatói aláírásokat.
15:14, Frissítve: 18:25

Újraszentelték a Ladányi-keresztet

Újraszentelték a Törökbecse és Basahíd közötti országút mentén álló Ladányi keresztet. Törökbecse polgárai a közelben zajló 1849-es csatában elesett névtelen hősök emlékére állíttatták fel annak idején.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.