Ugrás a tartalomra

Gál Kinga: Azért szapulják Magyarországot, mert nem áll be a sorba

2018.04.12
17:20
2018.04.12
17:26
Forrás
fidesz.hu
A Magyarországról szóló különjelentésből hiányzik a tényszerűség - mondta a fideszes EP-képviselő.

Azért szapulják Magyarországot, mert nem áll be a sorba, hanem kiáll a migránsok kötelező betelepítése ellen - jelentette ki Gál Kinga fideszes EP-képviselő az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságában Magyarországról készülő különjelentés tervezetéről folytatott vitában, Brüsszelben. Az Európai Parlament szakbizottságának eljárása előre megkomponált koncepciós pernek néz ki, ahol előre eldöntött politikai döntés születik, ugyanis a tényszerűség teljes mértékben hiányzik a bemutatott jelentésből - mondta Gál Kinga. Kijelentette, Magyarország továbbra is kiáll a migránsok kötelező betelepítése ellen. A magyarokat nem kell megvédeni, kiváltképp nem önmagukkal szemben - tette hozzá a képviselő.

jelentés
Brüsszel
Gál Kinga

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.