Ugrás a tartalomra

Grusko: A Nyugat reakciója a koszovói provokációra túl lassú

2023.09.28
08:28
2023.09.28
09:20
Forrás
Tanjug
Nem lát esélyt a koszovói helyzet hosszútávú stabilizálására az orosz külügyminisztérium az USA és az Európai Unió uszító politikája miatt - jelentette ki Alekszandr Grusko, orosz külügyminiszter-helyettes.

A feszültségkeltő és a szerbeket Koszovó területéről kiutasítani szándékozó Kurti abban reménykedik, hogy Washington és Brüsszel tovább növeli a Belgrádra nehezedő nyomást, annak érdekében, hogy elismerje Koszovó területi integritását - mondta Grusko. Hozzátette, a Nyugat reakciója a koszovói provokációra és történésekre túl lassú és megalkuvó.

koszovói helyzet
Alexander Grushko
Oroszország
Európai Unió
USA

Most

16:31

Elhagyja mozgalmát Branimir Nestorović

A covid-szakértő tüdőgyógyászból lett politikus a Mi, a nép hangja nevű lista vezetőjeként indult és okozott hatalmas meglepetést a decemberi választásokon. Köztársasági szinten 13, Belgrádban 6 képviselői helyet szereztek.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.