Ugrás a tartalomra

Gulyás Gergely: Felfüggesztés esetén a Fidesz azonnal elhagyja az Európai Néppártot

2019.03.20
15:57
2019.03.20
16:05
Forrás
MTI
A magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter, a párt alelnöke kiemelte, a Fidesz akkor tud az Európai Néppártban maradni, ha nem csupán a párt kizárására, de tagságának felfüggesztésére sem kerül sor

A Fidesz és az ország méltóságáról is szó van – fogalmazott a magyar miniszter, aki Brüsszelből nyilatkozott az MTI-nek. Az elmúlt hetekben a Fidesz mindent megtett a kompromisszum érdekében, a néppárt csúcsjelöltje, Manfred Weber által szabott feltételeket teljesítette – jelentette ki a politikus. Gulyás Gergely emlékeztetett: a kizárást a pártcsaládból a néppárt tizenhárom bevándorláspárti tagpártja kezdeményezte, amelyeknek együttesen 34 mandátuma van a 217 fős frakcióban.

Európai Néppárt
Gulyás Gergely
Fidesz

Most

08:18

Nyerjen lakást!

Mostanáig több mint 24,6 millió számla QR-kódját küldték be a szerbiai lakosok a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjátékra.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.