Ugrás a tartalomra
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Gulyás Gergely: Felfüggesztés esetén a Fidesz azonnal elhagyja az Európai Néppártot

2019-03-20
15:57
2019-03-20
16:05
Forrás
MTI
A magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter, a párt alelnöke kiemelte, a Fidesz akkor tud az Európai Néppártban maradni, ha nem csupán a párt kizárására, de tagságának felfüggesztésére sem kerül sor

A Fidesz és az ország méltóságáról is szó van – fogalmazott a magyar miniszter, aki Brüsszelből nyilatkozott az MTI-nek. Az elmúlt hetekben a Fidesz mindent megtett a kompromisszum érdekében, a néppárt csúcsjelöltje, Manfred Weber által szabott feltételeket teljesítette – jelentette ki a politikus. Gulyás Gergely emlékeztetett: a kizárást a pártcsaládból a néppárt tizenhárom bevándorláspárti tagpártja kezdeményezte, amelyeknek együttesen 34 mandátuma van a 217 fős frakcióban.

Európai Néppárt
Gulyás Gergely
Fidesz

Most

23:10

Vasárnap elnököt választ Ukrajna

Az ukrán elnökválasztás második fordulójában végleg eldől, marad-e az ország államfője Petro Porosenko, vagy átveszi a helyét Volodimir Zelenszkij, a humorista-színész-producer elnökjelölt.
16:59, Frissítve: 19:13

Szép időnk lesz húsvétkor

Kellemes tavaszi időre van kilátás a húsvéti időszakban. A többfelé kialakuló felhőzet időnként megzavarhatja a napsütést. Lehűlés a következő napokban sem várható.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.