Ugrás a tartalomra
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Gulyás Gergely: Felfüggesztés esetén a Fidesz azonnal elhagyja az Európai Néppártot

2019-03-20
15:57
2019-03-20
16:05
Forrás
MTI
A magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter, a párt alelnöke kiemelte, a Fidesz akkor tud az Európai Néppártban maradni, ha nem csupán a párt kizárására, de tagságának felfüggesztésére sem kerül sor

A Fidesz és az ország méltóságáról is szó van – fogalmazott a magyar miniszter, aki Brüsszelből nyilatkozott az MTI-nek. Az elmúlt hetekben a Fidesz mindent megtett a kompromisszum érdekében, a néppárt csúcsjelöltje, Manfred Weber által szabott feltételeket teljesítette – jelentette ki a politikus. Gulyás Gergely emlékeztetett: a kizárást a pártcsaládból a néppárt tizenhárom bevándorláspárti tagpártja kezdeményezte, amelyeknek együttesen 34 mandátuma van a 217 fős frakcióban.

Európai Néppárt
Gulyás Gergely
Fidesz

Most

16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.