Ugrás a tartalomra

Gyorsított tempóban újítják az utakat a szerémségi Sid községben

2021.08.19
15:32
Forrás
Dnevnik
Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke Jamena és a horvátországi Račinovac várost összekötő út felújítási munkálatait tekintette meg.

A tartományi kormány elnöke elmondta, reméli, hogy jövő év elején egy új határátkelőhely nyílhat a két ország között, amely csökkentené a forgalmat a Batrovci határon, élettel töltené meg Jamena városát és elősegítené annak fennmaradását a jövőben. Mirović ezután megtekintette a Kukujevci település utcáin zajló munkálatokat is. Beszédében kiemelte, a tartományi kormány ipari övezetet épített Šidben, és már 11 olyan külföldi befektetővel írtak alá szerződéseket, akik új munkahelyeket hoznak létre a térségben.

Sid
útfelújítás
tartomány
beruházók

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.