Ugrás a tartalomra

Ha fontosnak érzi a magyar érdekképviseletet, a VMSZ-t támogathatja

2020.03.10
16:51
2020.05.21
11:35
Forrás
Pannon RTV
A folytonosság jellemzi a Vajdasági Magyar Szövetség köztársasági parlamenti listáját. Az első négy helyen ugyanazok szerepelnek, akik eddig is képviselők voltak.

Ezt mondta a Közügyeknek Pásztor Bálint. A listavezető hangsúlyozta: aki úgy gondolja, hogy fontos a magyar érdekképviselet az a VMSZ-t támogathatja. Pásztor reményét fejezte ki, hogy sokan tesznek így azok közül is, akiknek fenntartása van a párttal szemben, hiszen csak a Vajdasági Magyar Szövetség vállalt fel magyar ügyeket és ez így lesz a jövőben is - tette hozzá a politikus. Pásztor Bálint úgy fogalmazott: aki nem a VMSZ-re szavaz, vagy esetleg otthon marad az az önkormányzatokban - akaratán kívül is - ahhoz fog hozzájárulni, hogy a Szerb Haladó Párt erősebb legyen.

VMSZ
Vajdasági Magyar Szövetség
Választások 2020

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.