Ugrás a tartalomra

Hamarosan kiderül, mennyivel kapnak több bért a belügyesek

2017.09.20
11:08
2024.03.19
08:51
Egy hét múlva kiderül, mekkora lesz a béremelés a szerb rendőrség, katonaság, illetve a Biztonsági és Tájékoztatási Ügynökség dolgozói esetében.

Egy hét múlva kiderül, mekkora lesz a béremelés a szerb rendőrség, katonaság, illetve a Biztonsági és Tájékoztatási Ügynökség dolgozói esetében – jelentette ki Nebojša Stefanović. A szerb belügyi tárcavezető hozzátette, van lehetőség arra, hogy emelkedjenek a bérek az említett területeken, sőt arra is, hogy új felszerelést szerezzenek be a dolgozóknak.

Ezáltal sokkal minőségibb körülmények között végezhetik majd munkájukat. Stefanović reálisnak nevezte a tíz százalékos bérnövekedést, amelyet a szerb sajtó már napok óta emleget. Hozzátette azonban, hogy a végleges döntésre még várni kell egy hetet.

Nebojša Stefanović
rendőrség
katonaság
béremelés

Most

11:02, Frissítve: 11:09

Az ének összetart

A Szajkó énekegyüttes tartott önálló estet a Fokos zenekar kíséretében Kishegyesen. Galga menti, al dunai, székely, kalocsai, gyimesi dalok is szerepeltek abban a 9 népdalcsokorban, amivel az együttes készült.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.