Ugrás a tartalomra

Hamarosan megjelenhetnek az orosz termékek a vajdasági boltok polcain

2020.09.08
14:41
2020.09.08
17:28
Forrás
Pannon RTV
A Vajdasági Gazdasági Kamara és az oroszországi Szamara településnek illetékesei online konferencia keretében kötöttek megállapodást az együttműködésről.

Szamara egyébként Oroszország egyik legfejlettebb régiója. Ismert a gép-, fém-, étel-, ital-, valamint autóiparáról. Az illetékesek hangsúlyozták, a megállapodás célja a regionális együttműködés kiszélesítése, az üzletemberek összekapcsolása, valamint új munkahelyek teremtése.

Andrej Nikolajevics Khripunov, Oroszország kereskedelmi képviseletének szerbiai igazgatója: „Sok lehetőség rejlik az újabb területeken való együttműködésben. Megemlíthetjük például a gyógyszeripart, az IT-technológiákat, a mezőgazdaságot és sok más irányzatot, amelyek hasznosak mind Szerbia, mind pedig Oroszország számára.”

Oroszország
Szerbia
Szamara
termékek
együttműködés

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.