Ugrás a tartalomra

Hatalmas médiafigyelem várja Vlagyimir Putyint Belgrádban

2019.01.17
12:46
2024.03.19
08:44
Forrás
Tanjug
Vannak újságírók és riporterek az Egyesült Államokból és Ázsiából is. is Összesen 160 médiaház mintegy 700 újságírója, riportere és fotóriportere, operatőre követi figyelemmel Putyin látogatását.

Nemcsak a két állam országos szintű médiaházai, hanem a szűkebb és tágabb régió újságírói is megérkeztek a Szerbia Palotába, ahol a két államfő négyszemközti találkozója, valamint a sajtótájékoztató lesz. Vannak újságírók és riporterek az Egyesült Államokból és Ázsiából is. is Összesen 160 médiaház mintegy 700 újságírója, riportere és fotóriportere, operatőre követi figyelemmel az orosz elnök szerbiai látogatását.

Belgrád
Vlagyimir Putyin
Szerbia Palota

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.