Ugrás a tartalomra

A héten leváltják az igazgatókat

2014.07.28
13:41
A Szerbiai RTV információi szerint ma vagy csütörtökön leváltják néhány, veszteségesen működő, kulcsfontosságú közvállalat igazgatóját
A Szerbiai RTV információi szerint ma vagy csütörtökön leváltják néhány, veszteségesen működő, kulcsfontosságú közvállalat igazgatóját. Az új vezetőket pályázatok útján választja ki az állam. Szerbiában a 730 közvállalatból 510 veszteséges. Elemzők szerint azonban csak leváltásokkal nem lehet megoldani a problémát. A gondot, meglátásuk szerint, a szerbiai gazdaságban betöltött szerepük okozza. Szerbia államadóssága jelenleg mintegy 21 milliárd euró, ebből pedig 3 milliárdot tesz ki a közvállalatok össztartozása. (Szerbiai RTV)

Most

12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.
11:02, Frissítve: 11:09

Az ének összetart

A Szajkó énekegyüttes tartott önálló estet a Fokos zenekar kíséretében Kishegyesen. Galga menti, al dunai, székely, kalocsai, gyimesi dalok is szerepeltek abban a 9 népdalcsokorban, amivel az együttes készült.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.