Ugrás a tartalomra

„Járuljanak az urnák elé, így tudnak beleszólni sorsuk alakulásába!”

2018.11.04
09:15
2018.11.04
17:17
914 szavazóhely nyílt meg ma reggel 7 órakor Szerbiában. Szabadkán 64 helyen várják a nemzeti tanácsi választásra jogosultakat voksolni.

Azoknak, akik feliratkoztak a külön választói névjegyzékre, a szavazóhelyeken érvényes fényképes személyazonosító okmánnyal kell megjelenniük, mint amilyen a személyigazolvány vagy az útlevél. A szavazóhelyek mindenhol 20 óráig tartanak nyitva.

Ladóczki Gyula a Köztársasági Választási Bizottság tagja a szavazás fontosságát emelte ki ma reggel. „50%-os részvételi aránnyal már elégedettek lennénk, tehát ezúton is felhívnám a polgárok figyelmét, akik erre jogosultak, hogy minél nagyobb számban járuljanak az urnák elé, hiszen így tudnak beleszólni ügyeik intézésbe, saját sorsuk alakulásába. Az lenne a jó mindenképpen, ha minél többen részt vennének ezen a szavazáson is.”

MNT
választás
voksolás
nemzeti tanács

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.