Ugrás a tartalomra

Iljir Deda: Mogherininek nincs elég ereje a Belgrád és Pristina közötti feszültség csökkentéséhez

2017.01.28
09:12
Federica Mogherininek, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének nincs elég ereje ahhoz, hogy csökkentse a feszültséget Belgrád és Pristina között - jelentette ki a koszovói parlament egyik független képviselője
Federica Mogherininek, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének nincs elég ereje ahhoz, hogy csökkentse a feszültséget Belgrád és Pristina között - jelentette ki a koszovói parlament egyik független képviselője. Iljir Deda szerint a főképviselőnek nincs elég hatásköre ahhoz, hogy hatékonyan befolyásolhassa a két fél kapcsolatát. Még úgy sem, hogy az Európai Unió teljes egészében szabad kezet adott Mogherininek, hogy javítson a Belgrád és Pristina közötti viszonyon. (Tanjug, fotó:Tanjug/AP)
Belgrád
Pristina
Federica Mogherini
feszültség

Most

12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.