Ugrás a tartalomra

Ismét Kovács Elvira lett a szerb parlament Európai Integrációs Bizottságának az elnöke

2024.04.01
19:19
Forrás
Facebook/Kovács Elvira
Szerbia megérdemli, hogy előrelépés történjen a bővítés téren - írja a VMSZ politikusa a Facebookon.

Hétfőn megalakult a szerb parlament Európai Integrációs Bizottsága, amelynek ismét Kovács Elvira lett az elnöke - olvasható a VMSZ-es politikus Facebook-bejegyzésében. A reformokért dolgozunk a jövőben is hiszen számos területen szükséges az Európai Unió megújulása. A bővítés terén is előrelépésre van szükség, Szerbia megérdemli, hogy előrelépés történjen ezen a téren - áll a közzétett posztban.

Kovács Elvira

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.