Ugrás a tartalomra

Jeremić megpályázta az ENSZ főtitkári posztját?

2014.07.24
10:24
ENSZ-főtitkárnak jelöltette magát Vuk Jeremić, volt szerb külügyminiszter, annak ellenére, hogy a szerb kormány nem hozott erről döntést
ENSZ-főtitkárnak jelöltette magát Vuk Jeremić, volt szerb külügyminiszter, annak ellenére, hogy a szerb kormány nem hozott erről döntést. A Blic napilap szerint a napokban az ENSZ székhelyén egy medál került elő Jeremić nevével, mint a Szerb Köztársaság jelöltjével, valamint a 2017-2020-as mandátum éveivel ellátva. Azt nem lehet tudni, hogy maga Jeremić, vagy valaki más osztogatta-e ezeket az érmeket. Ivica Dačić külügyminiszter elmondta, a kormány még senkit sem jelölt ki erre a posztra, és egyelőre nem is terveznek erről dönteni, Jeremićet azonban kérdőre vonják. (Blic, Tanjug)

Most

12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.