Ugrás a tartalomra
Tanjug via AP/Virginia Mayo

Juncker: Tisztességes megállapodásra van szükség Nagy-Britannia uniós kilépéséről

2017-10-20
15:56
Forrás
MTI
Az Európai Bizottság elnöke szerint nem engedhető meg, hogy ne jöjjön létre egyetértés Londonnal.

Korrekt, kiegyensúlyozott, tisztességes megállapodásra van szükség Nagy-Britannia uniós kilépéséről - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke Brüsszelben pénteken, az uniós tagországok kétnapos csúcstalálkozóját követően tartott sajtótájékoztatón. Juncker kijelentette, a megállapodásoknak sikerülniük kell, ugyanis Theresa May brit kormányfőnek minden szükséges ereje megvan ahhoz, hogy meggyőzze a briteket a megegyezés fontosságáról és annak részleteiről.

Jean-Claude Juncker
Európai Bizottság
Nagy-Btitannia
Európai Unió
kilépés

Most

08:50, Frissítve: 09:06

Gyilkosság és öngyilkosság Kruševacon

Lelőtte feleségét és annak testvérét szombaton délelőtt egy kruševaci kávézó teraszán az 57 éves M.J., majd elmenekült a helyszínről - áll a szerb belügyminisztérium közleményében.
08:44

Bojkott mellett döntött az ellenzék

A választások bojkottja mellett döntött szombati ülésén a Demokrata Párt, a Szociáldemokrata Párt és az Együtt Szerbiáért szervezet egyesülésével létrejött Egyesült Demokrata Párt.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.