Ugrás a tartalomra

A képviselők kérdéseit fogadták a mai parlamenti ülésen a miniszterek és Ana Brnabić

2017.10.26
20:15
2024.03.19
08:37
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
Az infrastruktúrával, mezőgazdasággal, médiával és fizetésekkel kapcsolatos kérdésekre válaszolva a miniszterelnök ismertette a kormány eddigi eredményeit.

Brnabić elmondta, a biztonsági területen az elmúlt 30 év legnagyobb előrelépése, hogy új harci repülőgépeket szerzett be az ország, emellett nőtt a biztonsági szektorban dolgozók bére is.

Az időskori juttatással kapcsolatban emlékeztetett, hogy 2018 januárjától a nyugdíjasok 90 százaléka nagyobb jövedelemmel rendelkezik majd, mint 2014-ben, a megszorítások előtt.

A média helyzetére vonatkozóan elhangzott tőle, hogy most is katasztrofális az állapot, de 2014 előtt kétszer ilyen rossz volt a helyzet, azóta ugyanis elfogadták a médiatörvényt.

Ami pedig az infrastruktúrát illeti, többet dolgoznak rajta, mint valaha - mondta Ana Brnabić.

Szerbia
Ana Brnabić
parlament
képviselő
kérdések
miniszterek

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.