Ugrás a tartalomra

Kilenc tartományi parlamenti képviselője lesz a VMSZ-nek

2024.01.14
13:27
2024.04.17
13:33
Forrás
Facebook
A Tartományi Választási Bizottság ma hirdette ki a vajdasági parlamenti választás végeredményeit. Dr. Pásztor Bálint, a VMSZ megbízott elnöke közösségi oldalán mondott köszönetet a polgároknak.

Bejegyzésében azt írta: a VMSZ, a választók bizalmának köszönhetően, a tartományi képviselőház harmadik számú ereje. Jó munkát kívánok a kilenc fős új frakciónknak, a választóknak pedig köszönöm a hatalmas támogatást!

Juhász Bálint, a párt tartományi listavezetője is köszönetet mondott. Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott, péntektől a köztársasági választások eredményei is hivatalosak: 64 747 szavazattal 6 mandátumot szereztünk. Nem csak megőriztük, növeltük is a vajdasági magyar közösség politikai érdekérvényesítő erejét! Köszönjük a hatalmas támogatást! - zárta sorait a politikus.

tartományi parlament
Vajdasági Magyar Szövetség
VMSZ
Dr. Pásztor Bálint

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.