Ugrás a tartalomra

Kína Szerbia fejlődését segíti

2023.09.21
18:32
Forrás
Pannon RTV
Ezt erősítette meg a Tartományi Képviselőház elnökének, Pásztor Istvánnak Li Honghong, az Összkínai Népi Kongresszus első alelnöke.

Szerbia és Kína átfogó stratégiai partnersége rendkívül fontos a szerb állam számára, a közös projektek és programok pedig erős ösztönzést jelentenek a gazdaságnak és a fejlődésnek – jelentette ki Pásztor István. A Tartományi Képviselőház elnöke ma Li Honghongot, az Összkínai Népi Kongresszus első alelnökét fogadta.

Az alelnök látogatása során kiemelten fontosnak értékelte, hogy a gazdasági, a tudományos, valamint a partnerkapcsolatok révén, és a sikeres közös projektekkel az állampolgárok életminőségének javításához járulnak hozzá.

A jövőbeni tervekről is szó volt, hogy közös projektek által a két ország jó kapcsolatát erősebbé tegyék helyi önkormányzati szinteken is, valamint erősítsék a parlamenti kapcsolatokat.

Kína
Szerbia
Vajdaság
Li Honghong
fejlesztés

Most

17:36, Frissítve: 19:25

Advent a faluban

Ünnepi műsorral és kirakodóvásárral várták az Advent a faluban elnevezésű rendezvényre a királyhalmiakat vasárnap délután. Az eseményen zsúfolásig megtelt a kultúrház.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.