Ugrás a tartalomra

A koszovói szerb közösség képviselőit fogadta Vučić

2018.03.27
11:25
2018.03.27
16:25
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb államfő az észak-koszovói vezető szerb politikusokkal tárgyalt a vasárnapi Kosovska Mitrovica-i és pristinai történésekről, és azok következményeiről.

A Szerb Lista képviselői ezáltal eldönthették, hogy a koszovói kormány része kívánnak-e maradni. Ez a kérdés tegnap óta nyitott volt, amikor a koszovói hatóságok letartóztatták Marko Đurićot, a szerb kormány Koszovó-ügyi irodájának vezetőjét. A találkozón részt vett maga Marko Đurić és Nikola Selaković, a szerb köztársasági elnök főtitkára is.

Belgrád
Szerb Lista
Goran Rakić

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.