Ugrás a tartalomra

Kovács Elvira: a cél, hogy Szerbia mihamarabb EU-s taggá váljon

2023.07.11
13:55
2023.07.11
14:30
Forrás
Pannon RTV
Kilencedik ülését tartotta az Európai Unió-Szerbia Stabilizációs és Társulási Parlamenti Bizottság.

Az ülésen Tanja Miščević, Szerbia európai integrációért felelős minisztere és Michela Matuella, az Európai Szomszédságpolitika és a Csatlakozási Tárgyalások Főigazgatóságának megbízott igazgatója elnököltek. Kovács Elvira, a Szerbiai Köztársasági Parlament VMSZ-es alelnöke, az Integrációs Bizottság elnöke a parlament működésével, a pártok közötti párbeszéddel, a képviselőház szerepével kapcsolatban a Szerbia EU-s csatlakozási folyamatát érintő témakörökben válaszolt az Európai Bizottság szakértőinek a kérdésére. Az ülést követően Kovács Elvira Facebook-oldalán az írta: Érdekes tapasztalat, komoly csapat. Egy dolog vitathatatlan, hogy mindannyiunk közös célja, hogy Szerbia mihamarabb EU-s taggá váljon, és ennek érdekében együttműködésre volt, van és lesz is szükség!

Szerbia
Európai Unió

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.