Ugrás a tartalomra

Kovács Elvira: fontos az integrációs lelkesedés újbóli elérése

2024.01.23
19:01
Forrás
Pannon RTV
Milyen új koncepcióra van szükség a Nyugat-Balkán európai uniós csatlakozásának folyamatában?

Az Európa Tanács parlamenti közgyűlése téli ülésszakának második napján lehetőségem nyílt kérdést intézni a néppárti frakció nevében Montenegró elnökéhez, Jakov Milatovićhoz - írta Facebook-bejegyzésében Kovács Elvira. A VMSZ alelnöke hozzáteszi: Arra voltam kíváncsi, hogy szerinte milyen új koncepcióra van szükség a Nyugat-Balkán európai uniós csatlakozásának folyamatában? A koncepcióváltás az egész régió számára jelentős lehet, hiszen fontos lenne az integrációs lelkesedés újbóli elérése - írja Kovács Elvira. Az Esélyegyenlőségi és Diszkriminációmentes bizottság ülésen az Ukrajnában élő nemzeti kisebbségek jogainak védelméről egyeztettünk - zárja bejegyzését a VMSZ politikusa.

Kovács Elvira
Nyugat-Balkán

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.