Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Kovács Elvira: Minden politikai szereplőnek konstruktívan és jóhiszeműen kell fellépnie

2021.11.29
19:05
Forrás
Magyar Szó
Az uniós csatlakozási folyamat sikeressége érdekében minden politikai szereplőnek konstruktívan és jóhiszeműen kell fellépnie - mondta Kovács Elvira a köztársasági parlament mai ülésén.

A Vajdasági Magyar Szövetség képviselője hozzátette, végre kell hajtania az EU-s közvetítők és a képviselőház által szeptemberben zajló pártközi párbeszéd során meghatározott intézkedéseket. Rámutatott, hogy 2019 folyamán az EP által közvetített pártközi párbeszéd 3 fordulójára került sor a köztársasági képviselőházban, ezen a kormányzó többség és az ellenzék képviselői, valamint a civil társadalom képviselői is részt vettek. Mint mondta, a pártközi párbeszéd célja a 2020. június 21-én megtartott választások feltételeinek javítása volt.

Kovács Elvira
Európai Unió
csatlakozás

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.