Ugrás a tartalomra

Kovács Elvira pozitívan értékelte a létszámstop feloldására tett javaslatot

2020.12.09
19:09
2020.12.09
19:50
Forrás
Pannon RTV
A 2019-es költségvetés zárszámadásáról is vitáztak ma a képviselők a köztársasági képviselőházban. A létszámstop esetleges feloldása is szóba került, amiről Kovács Elvira beszélt felszólalásában.

A köztársasági parlament VMSZ-es alelnöke üdvözölte a költségvetési rendszerről szóló törvény módosítására tett javaslatot.

„Ami rendkívül fontos: a költségvetési rendszerről szóló törvény módosításairól is beszéltem, két módosításról. Talán a legfontosabb a létszámstop megszüntetésére vonatkozó, ugyanis az elmúlt hat, pontosabban most már hét évben a létszámstop megnehezítette új munkahelyek létrehozását és nagyon sok helyen a közszférában hiány mutatkozott, valamint megnőtt a szerződéses munkába állítás száma. Most viszont megszűnik a létszámstop, tehát ezt mindenféleképpen üdvözölte a VMSZ frakciója.”

Kovács Elvira
VMSZ
Vajdasági Magyar Szövetség
létszámstop
köztársasági parlament

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.