Ugrás a tartalomra

Leadta szavazatát dr. Pásztor Bálint

2023.12.17
08:14
2024.04.17
13:33
Forrás
Pannon RTV
Reggel fél 8-kor adta le voksát dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség megbízott elnöke, a VMSZ köztársasági listavezetője, a szabadkai Sétaerdő helyi közösség 13-as számú szavazóhelyén.

Szavazás után azt nyilatkozta, hatalmas küzdelem áll a párt mögött az elmúlt hat hétben, a választások tétje pedig, hogy lesz-e hatékony érdekképviselete a közösségnek, a településeinknek, városainknak. Egyúttal arra kért minden polgárt, hogy vegyen részt a választásokon és szavazzon. Dr. Pásztor Bálint hozzátette, Szerbiában ugyan kicsit gyakrabban vannak választások, mint más országokban, de minden alkalmat ki kell használni annak érdekében, hogy utána a következő időszakban azt tudják a polgárok mondani, hogy hatékony érdekképviseletük van. 

Dr. Pásztor Bálint, megbízott elnök, VMSZ: „A Vajdasági Magyar Szövetség arra számít, hogy az elmúlt hat hétben elvégzett munka meghozza a gyümölcsét. Arra számítunk, hogy a vajdasági magyar polgárok, s nem csak a magyarok, hanem mindenki, aki számára a mi településeink fejlesztése fontos, illetve Vajdaság sorsa fontos, támogat bennünket a választásokon annak érdekében, hogy hatékonyan folytathassuk azt a munkát, amelyet az elmúlt időszakban is végeztünk.” 

Dr. Pásztor Bálint
szavazás
Választások 2023
Vajdasági Magyar Szövetség
VMSZ
Sétaerdő HK

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.