Ugrás a tartalomra

Ljajić: Nincs más alternatíva, mint a párbeszéd

2018.04.04
13:29
2018.04.04
16:33
Forrás
Szerbiai RTV
Folytatni kell az egyeztetéseket Koszovóról - fogalmazott a szerb kormány alelnöke.

A befagyasztott konfliktus nem oldja meg Koszovó kérdését, hanem csak elhalasztja a megoldást - fogalmazott Rasim Ljajić a Szerbiai RTV műsorában. A szerb kormány alelnöke szerint a Belgrád és Pristina közötti párbeszédet tovább kell folytatni, hiszen ez az egyetlen alternatíva, amely eredményhez vezethet. A labda azonban csak részben van a mi térfelünkön, ugyanis a nemzetközi közösségnek és Pristinának is lépnie kell - tette hozzá Rasim Ljajić.

Rasim Ljajić, kormányalelnök, Szerbia: „Ami minket illet, és amit meg kell tennünk, az a párbeszédhez való ragaszkodás, amely az egyetlen megoldás erre a kérdésre. Tehát a megbeszélés, amely ebben a pillanatban sztereotipnak, vagy irreálisnak tűnhet, de valóban nincs más alternatívája az egyeztetésnek, amelynek végül muszáj valamilyen eredményhez vezetnie.”

Rasim Ljajić
Koszovó
párbeszéd

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.