Ugrás a tartalomra

A Magyar Mozgalom elítéli a tartalékosok katonai kiképzését

2019-03-05
11:58
2019-03-05
14:07
Forrás
Magyar Mozgalom
Az MM határozottan és egyértelműen elítéli, hogy alapfokú kiképzésre köteleznék azokat a 30 évnél idősebb tartalékosokat, akik annak idején nem töltötték le rendes katonai szolgálatukat.

A Magyar Mozgalom határozottan és egyértelműen elítéli a szerbiai Védelmi Minisztérium intézkedését, amely szerint alapfokú kiképzésre köteleznék azokat a 30 évnél idősebb tartalékosokat, akik annak idején nem töltötték le rendes katonai szolgálatukat. Az MM szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében azt írják, ennek az intézkedésnek a célja az erőfitogtatás, amelyhez eszközként használják fel a magyar embereket.

A Magyar Mozgalom továbbá felszólítja a Vajdasági Magyar Szövetséget, hogy emelje fel szavát a tartalékosok kiképzése ellen, és tegyen konkrét intézkedéseket annak megakadályozására, hogy magyar emberek ilyen behívókat kapjanak.

Magyar Mozgalom
tartalékosok
katonai kiképzés

Most

21:57, Frissítve: 22:03

Mi az óbecsei sárga víz titka?

Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák. Két kút vizét néhány hétig tilos volt fogyasztani. Egy ideje ismét iható víz folyik ezekből a kutakból.
21:37, Frissítve: 21:48

Felgyorsul-e Szerbia EU-csatlakozási folyamata?

Az új csatlakozási fejezet megnyitásáról és Szerbia EU-s csatlakozási lehetőségeiről beszélt Kovács Elvira, a Szerbiai Parlament Európai Integrációs Bizottságának elnökhelyettese a Közügyekben.
21:18

Győzött a Liverpool és a Napoli

A Bajnokok Ligája utolsó csoportkörének délutáni mérkőzésein nem született meglepetés a Napoli hazai pályán győzte le a Genk együttesét, míg a Liverpool idegenben bizonyult jobbnak a Salzburgnál.

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.