Ugrás a tartalomra

A Magyar Mozgalom elítéli a tartalékosok katonai kiképzését

2019-03-05
11:58
2019-03-05
14:07
Forrás
Magyar Mozgalom
Az MM határozottan és egyértelműen elítéli, hogy alapfokú kiképzésre köteleznék azokat a 30 évnél idősebb tartalékosokat, akik annak idején nem töltötték le rendes katonai szolgálatukat.

A Magyar Mozgalom határozottan és egyértelműen elítéli a szerbiai Védelmi Minisztérium intézkedését, amely szerint alapfokú kiképzésre köteleznék azokat a 30 évnél idősebb tartalékosokat, akik annak idején nem töltötték le rendes katonai szolgálatukat. Az MM szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében azt írják, ennek az intézkedésnek a célja az erőfitogtatás, amelyhez eszközként használják fel a magyar embereket.

A Magyar Mozgalom továbbá felszólítja a Vajdasági Magyar Szövetséget, hogy emelje fel szavát a tartalékosok kiképzése ellen, és tegyen konkrét intézkedéseket annak megakadályozására, hogy magyar emberek ilyen behívókat kapjanak.

Magyar Mozgalom
tartalékosok
katonai kiképzés

Most

21:11, Frissítve: 21:22

Óriási a káosz Katalóniában

Több százezer ember vonult az utcákra. „A szabadságjogokért” címmel meghirdetett akció mostanra kemény utcai összecsapásokká fajult.

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.