Ugrás a tartalomra

A magyar pártok továbbra is együtt!

2024.04.24
21:20
2024.04.24
21:28
Forrás
Facebook/Dr. Pásztor Bálint
A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Vajdasági Magyar Demokrata Párt és a Magyar Egység Párt elnökével egyeztetett Szabadkán.

A VMSZ elnöke, dr. Pásztor Bálint azt írta közösségi oldalán, hogy a magyar pártok továbbra is együtt!

A bejegyzésben úgy fogalmazott, minden erőnket a lehető legerősebb helyi képviselet biztosítására kell összpontosítanunk. A tavalyi parlamenti választások eredményei is megmutatták, hogy így kell. Az összefogást 16 évvel ezelőtt Pásztor István kezdeményezte. Túl nagy a tét ahhoz, hogy ez továbbra is ne így legyen - írta dr. Pásztor Bálint. A bejegyzés szerint erről állapodtak meg Csorba Bélával és Szmieskó Zoltánnal. A VMSZ elnöke hozzáteszi, ott a helyünk az életkörülményeinket befolyásoló önkormányzati döntések meghozatalában. Nem mindegy hány képviselője lesz közösségünknek és hány lehetne. Minden június 2-án megszerzett mandátum számít! - zárja bejegyzését dr. Pásztor Bálint.

Vajdasági Magyar Szövetség
Vajdasági Magyar Demokrata Párt
Magyar Egység Párt
VMSZ
VMDP
Dr. Pásztor Bálint
Csorba Béla
Szmieskó Zoltán

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.