Ugrás a tartalomra

Májusra halasztja Vučić a Koszovóval kapcsolatos terveinek nyilvánosságra hozatalát

2018.03.28
14:52
Forrás
Danas
Elhalasztja a koszovói helyzet megoldásával kapcsolatos javaslatainak nyilvánosságra hozatalát Aleksandar Vučić - írta a Danas kormányzati forrásra hivatkozva.

A szerb államfő a Koszovóban frissen előállt helyzet miatt április végén, május elején hozza nyilvánosságra a rendezési terveit. A források szerint ebben a pillanatban értelmetlen lenne bármilyen javaslattal előállni, hiszen ahhoz szükség lenne a másik félre, ami kész a kompromisszumra, azonban jelenleg nem ez a helyzet. Sem Belgrád sem Pristina nem kapta meg azt a nemzetközi támogatást, amit várt, annak ellenére, hogy úgy tűnt, a kapcsolatok normalizálása a láthatáron van, így számítani lehet a pristinai kormány bukására, melyet a Szerb Lista kiválása is gyorsíthat - írta a Danas.

Aleksandar Vučić
Belgrád

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.