Ugrás a tartalomra

Máris készül a megismételt belgrádi önkormányzati választásokra a Szerb Haladó Párt

2024.03.03
19:18
2024.04.17
13:33
Forrás
Szerbiai RTV
Vasárnap koraesti belgrádi gyűlésükön mások mellett felszólalt Aleksandar Vučić szerb elnök, a párt tagja.

Arra kérte a belgrádi haladókat, hogy mutassanak egységet, és minél nagyobb gőzzel vessék bele magukat a választási kampányba. Hangsúlyozta, nehéz a helyzet mindenütt, így egységesen kell, hogy választ adjanak a kihívásokra, legyen szó a koszovói szerbekről, vagy arról, hogy hogyan haladjon tovább az ország - hangsúlyozta a szerb elnök. Ana Brnabić, az SZHP alelnöke a belgrádi Šumice sportközpontban megtartott pártrendezvényen azt hangsúlyozta, hogy szerinte az ellenzék célja az, hogy Aleksandar Vučić neve ne legyen megtalálható a haladók belgrádi listáján, mert ha az rajta lenne, nem tudnának nyerni. A rendezvényen mások mellett felszólaltak a párt vezető funkcionáriusai, Aleksandar Šapić polgármesterjelölt és Miloš Vučević, a haladók elnöke is.

Szerb Haladó Párt
Aleksandar Vučić
Választások 2023

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.