Ugrás a tartalomra

Medvegyev újra miniszterelnök

2018.05.08
20:59
Forrás
MTI
Miniszterelnökké választotta az orosz törvényhozás alsóháza, az Állami Duma Dmitrij Medvegyevet a testület keddi plenáris ülésén.

Medvegyevet túlnyomó többséggel, 374 szavazattal 56 ellenében választották meg kormányfőnek. Jelölését Vlagyimir Putyin elnök személyesen terjesztette a képviselők elé, majd röviddel a szavazást követően aláírta az eddigi kormányfőt ismét kinevező rendeletét. Jelöltként felszólalva Medvegyev kijelentette, hogy megerősítése esetén kész mindent megtenni Oroszország fejlődése érdekében. Hangoztatta a makrogazdasági stabilitás megőrzésének fontosságát, valamint azt, hogy az orosz gazdaság a világátlagot meghaladó ütemben fejlődjön.

Dimitrij Medvegyev
Oroszország
orosz Duma

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.