Ugrás a tartalomra

Meglévő és új miniszterek is lesznek a következő szerb kormányban

2024.03.06
08:29
2024.03.06
08:37
Forrás
Szerbiai RTV, Tanjug
Meglévő és új miniszterek is lesznek a következő szerb kormányban - jelentette ki Miloš Vučević.

A Szerb Haladó Párt elnöke kiemelte, az Aleksandar Vučić – Szerbia nem állhat meg lista mintegy 10 napon belül értesíti a szerb elnököt és a nyilvánosságot arról, hogy kit javasolnak kormányalakítónak. Amint meglesz a megfelelő személy a posztra, megalakulhat az új kormány, amely mindenképpen egy jó egyvelege lesz a politikának és a különböző szakágaknak további kézzelfogható eredményeket hozva - részletezte Vučević.

A kabinet gerincét a Szerbia 2027 – Ugrás a jövőbe program kell, hogy képezze. Az új kormánynak is egységesnek kell lennie, és új energiát szükséges bele vinni - húzta alá az SZHP elnöke. A tárcavezetők megválasztásánál nagyon fontos szempont a hazafias beállítottság, és a Szerbia érdekei melletti elköteleződés - tette hozzá a pártelnök

kormány
Miloš Vučević
SZHP
Szerb Haladó Párt
kormányalakító

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:14, Frissítve: 18:59

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1479 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.