Ugrás a tartalomra

Minden nap és minden szavazat számít!

2023.12.14
19:56
2024.04.17
13:33
Forrás
Pannon RTV
Szijjartó Péter a szabadkai a Digital Hive Kft. épületében zárta vajdasági körútját, ahol a VMSZ Ifjúsági Szervezetének tagjaival folytatott kötetlen beszélgetést.

A jelenlegi helyzetben minden nap számít, mindent meg kell tenni az elkövetkező pár napban, hogy vasárnap, a szerbiai választásokon a VMSZ-nek legalább annyi képviselője jusson be a köztársasági parlamentbe, mint ahányas számmal szerepelnek a listán, vagyis 6 - erre kérte a fiatalokat Szijjartó Péter. A fiatalok éltek is a lehetőséggel és kérdéseket intéztek Magyarország külgazdasági és külügyminiszteréhez, például, hogy hogyan válhat valaki jó politikussá. Emellett az aktuálpolitikai kérdésekről is beszélgettek.

Digital Hive
VMSZ
VMSZ Ifjusági Szervezet
Szijjartó Péter

Most

09:55, Frissítve: 13:24

Nagyszombat van

Ma van az ortodox nagyszombat, a keresztény gyász második napja a nagypéntek után. Jézus Krisztus keresztre feszítésének napjára emlékeznek a hívek, akik imában és csendben ünneplik a nagyszombatot.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.