Ugrás a tartalomra

Nyilas: Ha Vučićot támogatjuk, akkor a stabilitásra szavazunk

2017.03.16
22:48
Ha Aleksandar Vučićra szavazunk, akkor Szerbia és Vajdaság jövőjére és stabilitására szavazunk - nyilatkozta Nyilas Mihály, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökségi tagja, tartományi oktatási titkár Zentán
Ha Aleksandar Vučićra szavazunk, akkor Szerbia és Vajdaság jövőjére és stabilitására szavazunk - nyilatkozta Nyilas Mihály, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökségi tagja, tartományi oktatási titkár Zentán. A VMSZ este gyűlést tartott a Tisza-parti település városházáján. Nyilas hangsúlyozta, kilenc hónapos tapasztalata a vajdasági kormány tagjaként garantálja számára, hogy létezik előrelépés úgy az oktatás, mint más területeken, amelyek fontosak a magyar közösség számára. (Tanjug)
VMSZ
Zenta
Aleksandar Vučić
Nyilas Mihály
elnökválasztás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.