Ugrás a tartalomra

Nyolcéves a VMSZ Női Fóruma (videó)

2017.03.25
14:46
Nyolcéves a Vajdasági Magyar Szövetség Női Fóruma
Nyolcéves a Vajdasági Magyar Szövetség Női Fóruma. Ebből az alkalomból ma ünnepi közgyűlést tartottak Magyarkanizsán, amelyen a fórum korábbi és mostani vezetőin kívül megjelentek a községi női fórumok képviselői és a VMSZ több tisztségviselője is. vmsz noi forum 8 eves 2 A martonosi Babarózsa leánykar népdalcsokorral gratulált a szervezetnek. A megjelenteket Bimbó Mihály, a VMSZ magyarkanizsai községi szervezetének elnökségi tagja köszöntötte, majd Kovács Elvira, a Női Fórum alapítója és korábbi elnöke szólt a nyolc év eredményeiről, valamint átadta Pásztor István pártelnök jókívánságait az ünneplőknek. Kovács Elvira szerint a Női Fórum minden téren igazolta létjogosultságát. „Ami nekem külön tetszik, hogy az elmúlt két évben központi rendezvények is vannak. Nemcsak jótékonykodással foglalkoznak a szervezetek, persze az is fontos és azt is meg kell tartani, de mi egy politikai párt női fóruma vagyunk, ezért fontos, hogy ma egyre több nő aktív különböző önkormányzatokban, tartományi és köztársasági szinten is.” vmsz noi forum 8 eves vezetes Horváth Noémi Kovács Elvirától vette át a Női Fórum vezetését és nagyon büszke arra, hogy a fórumnak már egész Vajdaságban vannak szervezetei. „Az volt a fő feladatunk és célkitűzésünk, hogy igyekezzünk a hölgyeket kicsit bátorítani. Bátorítani arra, hogy merjenek akár politikai, de más társadalmi szerepet is vállalni. Mi tudjuk azt, akik ezzel foglalkozunk, hogy bizony össze lehet egyeztetni a családot is a munkával és azonfelül még nagyon sok minden belefér, ha ügyesen szervezi meg az ember.” vmsz noi forum 8 eves 1 A VMSZ Női Fórumának magyarkanizsai ünnepi közgyűlése után a résztvevők Topolyán sportnapon vettek részt.



VMSZ
évforduló
Magyarkanizsa
Női Fórum

Most

20:54

Kiránduljunk a Fruška gorára!

A hétvégén a hagyományos Fruška gora-i maraton zajlott, pár nappal később pedig már a majálisra készülnek a Fruška Gora Nemzeti Parkban és más kirándulóhelyeken is Újvidék környékén.
19:49, Frissítve: 20:12

A muzslyai nyugdíjasok majálisozása

Muzslyán két nyugdíjas egyesület működik. Együtt több mint háromszáz tagjuk van és közös otthonuk az egyik legmozgalmasabb hely Muzslyán. Így lesz ez május elsején is. Az előkészületek már ma délután elkezdődtek.
18:04, Frissítve: 19:36

Május elsején lép pályára a Spartacus

A pancsovai Železničart fogadja a szabadkai Spartacus labdarúgó klub a szerbiai labdarúgó szuperliga 33. fordulójában. A mérkőzés este fél hétkor kezdődik a Városi Stadionon.
17:40, Frissítve: 17:53

Aki bús szívvel énekelt

Ötven éve, harminc éves korában hunyt el az egyik legnagyobb és legtehetségesebb magyar énekes: Szécsi Pál.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.