Ugrás a tartalomra

Orbán: Európa megtelt

2018.03.22
21:47
2018.03.22
21:54
Forrás
Facebook
„Elmondtam ismét kellő súllyal és erővel, hogy szerintem Európa megtelt, ezért a figyelmünket most már a határok védelmére, és nem a migránsok szétosztására kell fordítani.”

„Magyarország ebben jó európaiként részt vesz, meg fogja védeni a határait. Migránsokat nem engedünk és nem fogadunk be. Ha Európa megtelt, akkor védjük meg a határait” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a hivatalos Facebook-oldalán közzétett videóban.

A kormányfő legújabb Facebook-videójában arról beszélt, hogy nagy a felháborodás Brüsszelben, a közösségi oldal ellen. A miniszterelnök szerint elfogadhatatlan, hogy a Facebook adatbázisát az érintett személyek hozzájárulása nélkül üzleti, de különösképpen politikai kampányok céljaira felhasználják.

„Megvolt az első fontosabb tanácskozás, az Európai Néppárt vezetőségi ülése, ez a mi politikai közösségünk, ami polgári, nemzeti és keresztény pártokat tartalmaz” – közölte a kormányfő.

„Magyarország szempontjából a mostani uniós csúcsnak is a legfontosabb kérdése a bevándorlás – mondta Orbán Viktor kormányfő”

A magyar kormányfő egy videót osztott meg közösségi oldalán, amelyben elmondja, hogy Magyarország szempontjából a mostani eseménynek is a legfontosabb kérdése a bevándorlás.

Orbán Viktor elmondta, Magyarországon kétezer zsoldos, azaz egy egész zsoldoshadsereg dolgozik Soros Györgynek és a magyar kormány ellenében. Hozzátette, itt Brüsszelben sincsenek kevesen, céljuk Magyarországot bevándorlóországgá tenni, lebontani a kerítést, és beengedni a migránsokat.

„Ezt nem fogjuk megengedni, és a mai tárgyalásokon is érvényt szerzünk Magyarország érdekeinek” – jelentette ki Orbán Viktor.

Orbán Viktor
migránsválság

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.