Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor levélben gratulált dr. Pásztor Bálintnak a VMSZ elnökévé való választásához

2024.03.08
12:38
A magyar kormányfő szerint ez az eredmény egyenes következménye az elmúlt fél év munkájának.

A magyar miniszterelnök levélben gratulált dr. Pásztor Bálintnak a Vajdasági Magyar Szövetség elnökévé való választásához. Orbán Viktor úgy fogalmazott, örömmel fogadta a hírt, hogy a VMSZ Közgyűlése elsöprő többséggel választotta meg a párt elnökének.

A magyar kormányfő szerint ez az eredmény egyenes következménye az elmúlt fél év munkájának, hiszen dr. Pásztor Bálint megbízott elnökként egy rendkívül nehéz időszakban nemcsak egyben tudta tartani a vajdasági magyarság legmeghatározóbb politikai közösségét, de vezetése alatt jelentős sikert is arattak a decemberi választásokon.

Dr. Pásztor Bálint
Orbán Viktor
miniszterelnök
VMSZ
elnök

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.