Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor: Magyarország részese a közös uniós álláspontnak

2022.02.21
23:10
2022.02.21
23:28
Forrás
MTI
Az egyeztetések folyamatosak.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök hétfő este egyeztetett Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével Vlagyimir Putyin azon döntése kapcsán, amellyel az orosz elnök elismerte az ukrajnai szakadár területek függetlenségét. A magyar kormányfő egyértelművé tette, hogy Magyarország részese a közös uniós álláspontnak. Az egyeztetések folyamatosak - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-vel.

Hétfő esti videoüzenetében Vlagyimir Putyin orosz elnök a délkelet-ukrajnai szakadár "Donyecki Népköztársaság" és "Luhanszki Népköztársaság" szuverenitásának haladéktalan elismerését jelentette be.

Orbán Viktor

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.