Ugrás a tartalomra

Őrizetbe vették a macedón kémelhárítás egykori vezetőjét, nehogy megszökjön az országból

2018.11.21
08:56
Forrás
MTI
A szkopjei Telma Televízió beszámolója szerint a titkosszolgálat vezetőjét egy szkopjei szállodában fogták el, majd 30 napos elzárást rendeltek el számára.

A macedón rendőrség azért vette őrizetbe Szaso Mijalkovot, az ország titkosszolgálatának egykori vezetőjét, mert a hatóságok szerint fennáll annak a veszélye, hogy unokatestvéréhez, Nikola Gruevszki volt kormányfőhöz hasonlóan megszökhet az országból. Mijalkov ellen azért folyik eljárás, mert a gyanú szerint 2006 és 2016 között, a volt kormányfő kormányzása idején, politikusok és közéleti szereplők telefonhívásait hallgatta le.

Macedónia

Most

17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.