Ugrás a tartalomra

Oroszország készen áll bekapcsolódni a Belgrád-Pristina párbeszédbe

2017.12.20
13:04
2024.03.19
08:37
Forrás
Szerbiai RTV
Erről biztosította Aleksandar Vučićot Vlagyimir Putyin orosz elnök Moszkvában.

A szerb államfő elmondta, amennyiben az albánok azt szeretnék, hogy az Amerikai Egyesült Államok is bekapcsolódjanak a tárgyalásokba, akkor Szerbia kérni fogja Oroszország részvételét is azért, hogy a tárgyalások érvényesek legyenek.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Nekünk ezzel nincs semmi problémánk. Amennyiben be akarnak kapcsolni még egy országot, még egy felet, aki már elismerte Koszovó függetlenségét, akkor minden bizonnyal Szerbia is kéri majd egy olyan valaki jelenlétét, aki nem ismerte el Koszovó függetlenségét, ez pedig Oroszország lenne. Az orosz fél pedig ezt a felkérést elfogadná.”

Oroszország
Belgrád
Pristina
párbeszéd

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.