Ugrás a tartalomra

Ötmillió euró a Bosznia Szerb Köztársaságnak

2018.04.03
16:55
2024.03.19
08:39
Forrás
Szerbiai RTV
Ötmillió euróval támogatja a Bosznia Szerb Köztársaság községeit a szerb kormány - mondta Aleksandar Vučić szerb államfő, miután Milorad Dodikkal, a Boszniai Szerb Köztársaság elnökkel tárgyalt.

A találkozót követő sajtótájékoztatón Ana Brnabić szerb és Željka Cvijanović boszniai szerb kormányfő is részt vett. Koszovó kérdéséről is szó esett.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Mindenesetre nekünk az maradt, hogy megvédjük országunkat, biztonságossá tegyük, megvédjük azt mindenkitől, és ez az, amit most teszünk. Nem tudok válaszolni ebben a pillanatban, talán nem értettek meg eléggé, valószínűleg fontos tárgyalásaink lesznek április 10-11-e és április 20-a között, a legfontosabbak számunkra, amit el tudtok képzelni Európában és a világon. Még mindig nem tudok nyilvánosan beszélni erről, Koszovóról biztosan beszélni fogunk, és örülök minden találkozásnak, de nem reménykedek túlságosan jó hírekben országunk szempontjából.”

Szerbia
Boszniai Szerb Köztársaság
Dodik

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.