Ugrás a tartalomra

Pásztor István: Elmúlt a beszélgetés ideje, az államnak meg kell, hogy védje a polgárait

2023.09.08
21:48
2023.09.08
21:54
Forrás
Facebook
A Lidl parkolójában történt lövöldözésre reagált Pásztor István, a VMSZ elnöke és dr. Pásztor Bálint, a szabadkai VKT elnöke, a VMSZ köztársasági parlamenti frakcióvezetője is.

A szabadkai Lidl bevásárlóközpont előtt lezajlott lövöldözés végső figyelmeztetés kell, hogy legyen, hogy Szerbia felülvizsgálja a migrációs politikáját - írja Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Facebook oldalán. Határozottan és engedékenységet nem ismerve megálljt kell parancsolni az illegális migrációnak. Annyit beszéltünk már róla. Elmúlt a beszélgetés ideje, az államnak meg kell, hogy védje a polgárait - húzta alá Pásztor István.

Dr. Pásztor Bálint, a szabadkai Városi Képviselő-testület elnöke, a VMSZ köztársasági parlamenti frakcióvezetője ugyancsak a Facebookon reagált a történtekre: Mi 2015 óta követeljük a Parlamentben, hogy az állam védje meg saját polgárait. Remélem most már mindenki belátja, hogy ez nem mehet így tovább. Kitartóak leszünk továbbra is!

Lidl
lövöldözés
migránsok

Most

15:50, Frissítve: 18:52

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.