Ugrás a tartalomra

Pásztor István: Elmúlt a beszélgetés ideje, az államnak meg kell, hogy védje a polgárait

2023.09.08
21:48
2023.09.08
21:54
Forrás
Facebook
A Lidl parkolójában történt lövöldözésre reagált Pásztor István, a VMSZ elnöke és dr. Pásztor Bálint, a szabadkai VKT elnöke, a VMSZ köztársasági parlamenti frakcióvezetője is.

A szabadkai Lidl bevásárlóközpont előtt lezajlott lövöldözés végső figyelmeztetés kell, hogy legyen, hogy Szerbia felülvizsgálja a migrációs politikáját - írja Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Facebook oldalán. Határozottan és engedékenységet nem ismerve megálljt kell parancsolni az illegális migrációnak. Annyit beszéltünk már róla. Elmúlt a beszélgetés ideje, az államnak meg kell, hogy védje a polgárait - húzta alá Pásztor István.

Dr. Pásztor Bálint, a szabadkai Városi Képviselő-testület elnöke, a VMSZ köztársasági parlamenti frakcióvezetője ugyancsak a Facebookon reagált a történtekre: Mi 2015 óta követeljük a Parlamentben, hogy az állam védje meg saját polgárait. Remélem most már mindenki belátja, hogy ez nem mehet így tovább. Kitartóak leszünk továbbra is!

Lidl
lövöldözés
migránsok

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.