Ugrás a tartalomra

Popović: Edi Ramát nem kívánatos személynek kellene minősíteni

2018.02.19
13:06
2024.03.19
08:38
Forrás
Szerbiai RTV
A régió békéje ellen irányul Edi Rama kijelentése, miszerint Albániának és Koszovónak egy szoros uniót kellene kialakítania - nyilatkozta Nenad Popović tárca nélküli miniszter.

A tárca nélküli miniszter szerint az albán miniszterelnököt Szerbiában nem kívánatos személynek kellene minősíteni. Nenad Popović hangsúlyozta, Belgrád kész kompromisszumokat kötni, de semmiképpen nem támogatja Koszovó nemzetközi szervezetekbe való csatlakozását.

Edi Rama a koszovói függetlenség kikiáltásának tizedik évfordulója alkalmából a prištinai parlamentben tett javaslatai között említette a közös államfő tisztségének megteremtése mellett a közös kül- és biztonságpolitika, a vámunió, illetve az egységes oktatási rendszer létrehozását is.

Nenad Popović
Edi Rama
Szerbia
Albánia

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.