Ugrás a tartalomra
Pixabay/Conmongt

Putyin együttműködne az Európai Bizottság új elnökével

2019-07-17
19:27
2019-07-17
19:41
Forrás
MTI
Együttműködési készségét fejezte ki az orosz elnök abban az üdvözlő táviratban, amelyet szerdán megválasztása alkalmából küldött Ursula von der Leyennek, az Európai Bizottság új elnökének.

A Kreml sajtószolgálata szerint Putyin kifejezte meggyőződését, hogy az új uniós elnök gazdag politikai tapasztalata és nemzetközi tekintélye hozzájárul az Európai Bizottság konstruktív munkájához, és egyúttal elősegíti az EU és az Oroszország közötti egyenrangú és kölcsönösen előnyös partnerség helyreállítását is. Putyin levelében megerősítette, hogy Moszkva kész a konstruktív párbeszédre az unióval a politikai, gazdasági és humanitárius napirend aktuális kérdéseiről. 

Vlagyimir Putyin
Ursula von der Leyen
Európai Bizottság
elnök
Oroszország

Most

14:13, Frissítve: 14:23

Fekete Péter a Jadran Színpadon

A pénz beszél, A szerelemhez nem kell szépség, Holdvilágos éjszakán, Lesz maga juszt is az enyém - örök értékű, közismert slágerek csendülnek fel december huszadikán, a szabadkai Jadran színpadon.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.