Ugrás a tartalomra

Rendkívüli parlamenti választásokat tarthatnak Szerbiában?

2017.10.27
10:37
2017.10.27
11:06
Aleksandar Vučić államfő a következő napokban dönti el, hogy a köztársasági parlamenti helyekről is szavazzanak-e az ország lakói.

Karácsony előestéjén rendkívüli parlamenti választásokat tarthatnak Szerbiában. Legalábbis erről cikkezik a szerb sajtó. Aleksandar Vučić államfő a következő napokban dönti el, hogy a december 24-re kiírt belgrádi helyhatósági voksolás mellett a köztársasági parlamenti helyekről is szavazzanak-e az ország lakói. Vučić azután dönt erről, hogy találkozott a legközelebbi munkatársaival.

parlamenti választások
Szerbia

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.