Ugrás a tartalomra

Ruhaosztás az MM szervezésében (videó)

2017.05.26
15:25
Ruhaosztást szervezett ma a rászorulóknak a Magyar Mozgalom városi szervezete és a Mozgalom a polgári Szabadkáért az észak-bácskai városban
Ruhaosztást szervezett ma a rászorulóknak a Magyar Mozgalom városi szervezete és a Mozgalom a polgári Szabadkáért az észak-bácskai városban. A ruhaadományok nagy részét az MM tagjai gyűjtötték össze és más lakosoktól is érkeztek felajánlások. ruhaosztas mm 2 Tóth Imre, a Magyar Mozgalom irodájának titkára: „A továbbiakban is várjuk ezeket a felajánlásokat, az iroda munkaideje hétköznap délelőtt tizenegy órától délután három óráig tart. Tehát hétfőtől péntekig ebben az időpontban nyitva van az iroda, behozhatják a polgárok a feleslegessé vált holmijukat. Nagyon sok a rászoruló, nagyon sokan jönnek ezekre a ruhaosztásokra és itt találnak maguknak megfelelő ruházatot.”



Magyar Mozgalom
ruhaosztás

Most

08:18

Nyerjen lakást!

Mostanáig több mint 24,6 millió számla QR-kódját küldték be a szerbiai lakosok a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjátékra.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.