Ugrás a tartalomra

Sorra érkeznek a gratulációk a Vajdasági Magyar Szövetségnek

2023.12.18
16:41
2024.04.17
13:33
Forrás
Pannon RTV
Marad az erős magyar érdekképviselet Belgrádban! Bravó, Pásztor Bálint! Bravó, VMSZ! Ezt írta ma reggeli Facebook-bejegyzésében Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere.

Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke is közösségi oldalán gratulált a VMSZ megbízott elnökének. Azt írta: A szerb parlamentben erősödött, tartományi szinten a harmadik legerősebb párt a Vajdasági Magyar Szövetség! Gratulálok Pásztor Bálintnak és csapatának!

Gratulálok Dr. Pásztor Bálintnak és a Vajdasági Magyar Szövetség - VMSZ-nek a szerbiai választásokon elért sikerükhöz - így gratulált Lázár János magyar építési és közlekedési miniszter a VMSZ-nek.

A vajdasági magyarság soha nem látott egységet mutatott a vasárnapi szerbiai választásokon. Szívből gratulálok a sikeres eredményhez a Vajdasági Magyar Szövetségnek és Dr. Pásztor Bálintnak! - fogalmazott közösségi oldalán Varga Judit, a magyar Országgyűlés európai ügyek bizottságának elnöke.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakcióvezető-helyettese, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke közösségi oldalán gratulált a pártnak. Gratulálok a Vajdasági Magyar Szövetségnek és vezetőjének Dr. Pásztor Bálintnak a sikeres kampányhoz! - írta.

Önálló képviselőcsoport, erős magyar képviselet! Szívből gratulálok a Vajdasági Magyar Szövetségnek és Dr. Pásztor Bálint elnök úrnak a szerbiai választáson elért remek eredményhez! - ezt pedig Pánczél Károly, a Nemzeti Összetartozás Bizottságának tagja írta szintén közösségi oldalán.

Gratulálunk! Vučić elnök pártja nyert, a magyar párt, a VMSZ jól szerepelt, legalább 5 képviselője és saját frakciója lesz, és kormányon maradhatnak a magyarok - ezekkel a szavakkal gratulált Zsigmond Barna Pál, az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának miniszterhelyettese.

További sikeres munkát kívánok a Vajdasági Magyar Szövetségnek és Dr. Pásztor Bálintnak! - fogalmazott közösségi oldalán Bányai Gábor, a Magyar Országgyűlés tagja.

Hajrá, Vajdasági Magyar Szövetség - VMSZ! Hajrá, Aleksandar Vučić! Hajrá, Dr. Pásztor Bálint! - ezekkel a szavakkal gratulált a választásokon elért eredményekhez Nyitrai Zsolt, a Magyar Országgyűlés tagja.

Hidvéghi Balázs, az Európai Parlament képviselője Aleksandar Vučić elnök elsöprő győzelméhez, valamint a VMSZ sikeréhez is gratulált közösségi oldalán. Nehezített pályán is győztek! A vajdasági magyarok újból bebizonyították, hogy szövetségük egységes és megkerülhetetlen - erős marad a magyar képviselet.

Gyimesi György, valamint Viola Miklós a Szövetség párt tagjai is gratuláltak a VMSZ sikeréhez.

Választások 2023
Vajdasági Magyar Szövetség
VMSZ

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.