Ugrás a tartalomra

Sportfejlesztések Vajdaságban

2021.04.28
14:03
Forrás
Pannon RTV
A vajdasági sport helyzete jelenleg is jó, azonban még mindig van mit javítani rajta – mondta Dane Basta tartományi sport- és ifjúsági titkár Nagykikindán.

A Fejlesszük a vajdasági sportot elnevezésű projekt egy munkamegbeszéléssel kezdődött Nagykikindán. A projekt célja egyebek mellett, hogy az önkormányzatok és a helyi sportszövetségek megismerjék a tartományi és köztársasági támogatásokat és ezek lehetőségeit. Dane Basta tartományi sport- és ifjúsági titkár a találkozón elmondta, hogy a vajdasági sport helyzete jelenleg is jó, azonban még mindig van mit javítani rajta. Nikola Lukač helyi polgármester arról beszélt, hogy Nagykikinda a sport városa, emiatt a továbbiakban is beruházásokra van szükség ezen a területen. Az illetékes titkárság az elkövetkező időszakban még tíz munkamegbeszélést tart Vajdaság-szerte.

Dane Basta
sport

Most

13:30, Frissítve: 13:52

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.